foto

Katie Melua

  • nar. 16.9.1984 (34 let)
    Kutaisi, Bělorusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Katie Melua Collection
2007 Grindhouse: Don't
2005 Katie Melua - On The Road Again (koncert)

Dokumentární

2006 Katie Melua: Concert Under the Sea (koncert)
2005 100 Greatest Albums, The (TV film)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace