foto

Paula Beer

  • nar. 1995
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Frantz
Tödliche Geheimnisse (TV film)
2015 Pampa Blues (TV film)
4 králové
2014 Diplomacie
Temné údolí
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2012 Ludvík II. Bavorský
2010 Poll

TV seriály

2017 Bad Banks (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace