foto

Núria Espert

  • nar. 11.6.1935 (84 let)
    L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Silenci
Život v Barceloně
1997 Actrius
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Rey y la reina, El (TV film)
1976 Anta mujer
La ciutat cremada
1971 Ať žije smrt!
1970 Certificado, El
1969 Jutrzenka
1965 María Rosa
1961 V pět hodin odpoledne
1958 Tirana, La
1956 Escuela de periodismo
1954 Once pares de botas

TV seriály

2005 Ventdelplà (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)

Dokumentární

2018 El corazón del Teatro Real
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2000 III premios Max de las artes escénicas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky