foto

Christoph Hochhäusler

  • nar. 10.7.1972 (48 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Lži vítězů
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
2010 Město pod tebou
2009 Německo '09
2005 Falešné doznání
2003 Milchwald
1998 Fieber (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Lži vítězů
2005 Falešné doznání
2003 Milchwald
1998 Fieber (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Die Berliner Nouvelle Vague (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky