foto

Robert Hunger-Bühler

  • nar. 1953
    Hefenhofen, Thurgau, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Wahre Lügen (TV film)
Tatort - Wo ist nur mein Schatz geblieben? (TV film)
Wendezeit (TV film)
2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Vakuum
2016 Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
Sirotek
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
Tatort - Preis des Lebens (TV film)
2014 Erledigung einer Sache (studentský film)
I Am Here
V labyrintu mlčení
2013 Akta Grüninger
Stupeň šest (TV film)
Tatort - Letzte Tage (TV film)
Und morgen mittag bin ich tot
2011 Ghosts-Schumann's Visit
2010 Město pod tebou
2009 Gier (TV film)
2006 Keiler, Der (TV film)
2004 Giacomo Casanova (TV film)
Le Sacre du printemps
2003 Haus ohne Fenster (TV film)
2002 Seventeen
2000 Geboren in Absurdistan
1999 Redenschreiber, Der
1998 Die Ähnlichen (TV film)
Playboys
1995 Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1992 Tatort - Marion (TV film)
1990 Bingo
1987 Miss Sara Sampson (TV film)
1986 Geblendeter Augenblick - Anton Weberns Tod (TV film)
1985 Schwarz-Rot-Gold - Nicht schießen! (TV film)
1983 Angst
1979 Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und der Sündenfall (E06)
Borchert und die mörderische Gier (E05)
2018 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die Macht der Gewohnheit (E04)
Borchert und die letzte Hoffnung (E03)
2017 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchertův případ (E02)
Borcherts Fall (E01)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Uhoď (S02E14)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2012 More than Honey
2011 Was ist Dada?

Divadelní záznam

2001 Faust (divadelní záznam)
1993 Alkestis (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky