foto

Max Hubacher

  • nar. 1993
    Bern, Bern, Švýcarsko

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Kapitán (2017)

    - Na uniformě, kterou der Hauptman (Max Hubacher) nosí, je kvalifikační vojenský pilotní odznak Luftwaffe, Železný kříž 1. třídy, Allgemeines Sturmabzeichen (Všeobecný útočný odznak), Fallschirmjäger Abzeichen (odznak výsadkářů), odznak za zranění ve stříbře Verwundeten abzeichen. Na rukávu pak Narvikschild (Narvický štít). (ArthasKarfa)

  • Kapitán (2017)

    - Vůz, který používá kapitán Herold (Max Hubacher), je Mercedes-Benz W31 G4, trojnápravové vozidlo určené především pro špičky Třetí říše. Vyrobeno bylo pouze 57 kusů, přičemž jeden, který měl úpravu pro stání za jízdy, používal i Adolf Hitler. (Saur.us)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Schlaf
2018 Mario
Půlnoční běžec
2017 Kapitán
Staří ať umřou
2015 Driften
Nic se nestalo
2014 Nocturne
2013 Tatort - Schmutziger Donnerstag (TV film)
2011 Otloukánek
2010 Nemocniční piráti

TV seriály

2018 The Team (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
1970 Místo činu (TV seriál)