foto

Nicole Leroux

  • nar. 21.3.1975 (44 let)
    Kingston, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sisterhood (TV film)
2016 Madame Hollywood
2010 Perfektní plán (TV film)
Territoires
2003 Jádro
2002 Santa Claus 2
2001 Judgment
2000 Nebezpečná láska (TV film)
1988 Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
2016 Quantico (TV seriál)
Yes (S01E22)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky