foto

Myrna Fahey

  • nar. 12.3.1933
    Carmel, Maine, USA
  • zem. 6.5.1973 (40 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
1960 Zánik domu Usherů
1959 Face of a Fugitive
Imitation of Life
Příběh z titulní strany
1958 The Light in the Forest
1957 Jeanne Eagels
Loving You
1955 I Died a Thousand Times

TV seriály

1971 Monty Nash (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Rango (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1961 Acapulco (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Nimble Nephew (S03E21)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
The Ed Wynn Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky