foto

Bunta Sugawara

  • nar. 16.8.1933
    Sendai, prefektura Mijagi, Honšú, Japonsko
  • zem. 28.11.2014 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Vlčí děti
2009 Širahata no šódžo (TV film)
2008 Chikyû de tatta futari
2007 Battery
2006 Příběhy ze Zeměmoří
2005 Jókai daisensó
2004 4TEEN (TV film)
2003 Rjókan-san
Watashi no guranpa
2002 Šura no mure
2001 Cesta do fantazie
2000 Dora Heita
1997 Zjizvení andělé
1994 Don o totta otoko
1993 Minbó no teió
1992 Distant Justice
Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1990 Rimeinzu: Ucukušiki júšatači
Tekken
1989 My Phoenix
Yawara!
1988 Tsuru
1987 Eiga joyu
Kuroi doresu no onna
The Samurai
1986 Rokumeikan
1985 Biruma no tategoto
1984 Šura no mure
1982 Júkai hódó
Seiha
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
1981 Hono-o no gotoku
Seishun no mon
1980 Džingi naki tatakai: Sóšúhen
1979 Lovec krásných dívek
Muž, který ukradl slunce
Sóčó no kubi
Torakku yarô: Neppû 5000 kiro
Truck jaró: Furusato to kjúbin
Ógon no inu
1978 Dainamaito dondon
Inubue
Jokohama ankokugai mašingan no rjú
Nihon no don: Kankecuhen
Torakku yarô: Totsugeki ichiban hoshi
Truck jaró: Ičiban hoši kita e kaeru
1977 Boxer
Jakuza sensó: Nihon no don
Nihon no don: Jabóhen
Nihon no džingi
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
Truck jaró: Otoko ippiki Momodžiró
Šindžuku joidore banči: hitokiri tecú
1976 Bakamasa horamasa toppamasa
Torakku yarô: Tenka gomen
Šin Džingi naki tatakai: Kumičó saigo no hi
1975 Daidacugoku
Kenkei tai sošiki bórjoku
Kobe Kokusai Gang
Mamuši to aodaišó
Torakku jaró: Goiken mujó
Torakku yarô: Bakusô ichiban hoshi
Šin Džingi naku tatakai: Kumičó no kubi
1974 Andógumi gaiden: Hitokiri šatei
Bórjokugai
Džicuroku hišakaku: Ókami domo no džingi
Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Gokudó VS Mamuši
Jamagučigumi gaiden: Kjúšú šinkó sakusen
Lubangtó no kiseki: Rikugun Nakano gakkó
Mamuši no kjódai: Futari awasete sandžuppan
Šin Džingi naki tatakai
1973 Džingi naki tatakai
Džingi naki tatakai: Dairi sensó
Džingi naki tatakai: Hirošima šitóhen
Jakuza tai G-men
Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
Jamagučigumi sandaime
Mamuši no kjódai: Keimušo kuraši jonenhan
Mamuši no kjódai: Kjókacu sanokuen
Tókjó-Seoul-Bangkok
1972 Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
Furjógai
Gendai jakuza: Hitokiri jota
Gokudo makari touru
Hidžirimen bakuto
Hitokiri Jota: Kjóken sankjódai
Kogarashi monjirô: kakawari gozansen
Kogaraši mondžiró
Mamuši no kjódai: Čóeki džúsankai
Mamuši no kjódai: Šógai kjókacu džúhappan
Mušukunin Mikogami no Džókiči: Kiba wa hikisaita
1971 Furjó bančó: Jarazu buttakuri
Gendai jakuza: Sakazuki kaešimasu
Gendai jakuza: Čizakura san kjódai
Gokuaku bozu - Nomu utsu kau
Kantó kjódai džingi: Ninkjó
Mamuši no kjódai: Orei mairi
Nihon džókjóden: Gekitó himejuri misaki
Čóeki Taró: Mamuši no kjódai
1970 Furjó bančó: Kuči kara demakase
Gendai jakuza: Šindžuku no jotamono
Gendai ninkyô kyôdai-bun
Gokuaku bózu: Nenbucu sandangiri
Gokudó kjódžó tabi
Hibotan bakuto: Oryjú sandžó
Hitokiri kannon-uta
Kantó tekija ikka: Goromen džingi
Kantó tekija ikka: Tennódži no kettó
Nippon dabi katsukyu
Poslední kamikaze
Sengo hiwa: Hóseki rjakudacu
Čizome no daimon
Šin Kjódai džingi
1969 Furjó bančó: Inošika Očó
Furyo bancho okuri ookami
Gendai jakuza: Jotamono džingi
Gokudô bôzu: nenbutsu hitokiri tabi
Kantó tekija ikka
Nihon ansacu hiroku
Nihon bórjokudan: Kumičó
Sošiki bórjoku: Kjódai sakazuki
Tabi ni deta gokudó
Yakuza keibatsu-shi: Rinchi - shikei!
1968 Bakuto recuden
Gendai yakuza: yotamono no okite
Gokuaku bózu: Hitokiri kazoe uta
Gokuaku bôzu
Gokudó
Heitai gokudó
Hibotan bakuto: iššuku ippan
Kaineko: Noroi no numa
Kyôdai jingi gyakuen no sakazuki
Nihon jokyo-den: tekka geisha
1967 Utage
1966 Ahen daiči: Džigoku butai tocugeki sejo
Kinokawa
Otoko no tamašii
1965 Seiun jakuza
Zoku Seiun jakuza: Ikari no otoko
Či to okite
1964 Joru no henrin
Kóge
Nippon paradaisu
1963 Wakai jacu
Zankoku no kawa
Šitó no densecu
1962 Kjóko no hacukoi: Hačidžúhačija no cuki
Sora to umi no kekkon
Ówarai Džiročó ikka: Sanšita nitei kendžú
1961 Fûryû kokkei-tan: Sennin buraku
Ren'ai zubari kóza
1960 Bórjoku gonin musume
Onna doreisen
Otoko no sekai da
1959 Ama no bakemono jašiki
Daigaku no goreidžó
Kurutta jokubó
Kyûjûkyû-honme no kimusume
1958 Jo-ôbachi no ikari
Shirosen himitsu chitai

TV seriály

2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
2003 Kougen e Irasshai (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
1998 Sensei shiranaino? (TV seriál)
Tokugawa Jošinobu (TV seriál)

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace