foto

Justin Kurzel

  • nar. 3.8.1974 (45 let)
    Gawler, South Australia, Austrálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

British Independent Film Awards

  • 2015 -Macbeth (Nejlepší režisér)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Ruin
2019 The True History of the Kelly Gang
2016 Assassin’s Creed
2015 Macbeth
2013 The Turning
2011 Snowtown
2005 Blue Tongue (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ivan Lendl Never Learned to Volley
2005 Blue Tongue (studentský film)

Fanoušci tvůrce