foto

Daniel Henshall

  • nar. 9.8.1982 (37 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2018 Acute Misfortune
Skin/head
2017 Ghost in the Shell
Okja
2014 Babadook
Fell
2013 Around the Block
These Final Hours
2012 Co dál, Bene?
Not Suitable for Children
2011 Ragtime
Snowtown

TV seriály

2020 Defending Jacob (TV seriál)
2019 Bloom (TV seriál)
The Kick Inside (S01E05)
Little Miracle (S01E04)
Redemption (S01E03)
další epizody (4)
Ovečky Boží (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (E04)
Ztělesněná šelma (E03)
Krev Edenu (E02)
2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
Zúčtování (S04E09)
Špatná situace (S04E08)
další epizody (10)
2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přelíčení a poprava (S03E10)
Ostří pera (S03E09)
Zpět v akci (S03E08)
další epizody (10)
2015 The Beautiful Lie (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Střelný prach, zrada a pletichy (S02E10)
Marnotratník (S02E09)
Úspěch (S02E08)
další epizody (10)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Proti sousedovi (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2011 The Hamster Wheel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky