foto

Shi-hoo Park

  • nar. 15.2.1977 (42 let)
    Eunsanmyeon, okres Pujo, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saranghooae
2014 Xiang qi
2012 Naega salinbeomida
2010 Haroo (TV film)
2000 Píseň o věrné Chunhyang

TV seriály

2019 Babel (TV seriál)
2018 Leobeulli horeobeulli (TV seriál)
2017 Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
2016 Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2008 Gamunui yeonggwang (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2007 Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2006 Neon eoneu byeoleseo wassni? (TV seriál)
2005 Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace