foto

Sonny Surowiec

  • nar. 1964
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Štěstí ve hře
2004 Kat
V rukách nepřítele
2003 Hřích
1999 License to Thrill

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Human Target (S05E05)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bouřková fronta, část 1. (S04E01)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
Taina (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Led (S01E08)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1985 MacGyver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace