foto

Steve Reich

  • nar. 3.10.1936 (84 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 C.O.G.
2005 The Dying Gaul
2004 2003 November
Indecision
2002 Fase
Hold On
1992 Árnyék a havon
1983 Espera, La
1982 La espera
1969 My Name Is Oona
1965 Oh Dem Watermelons
1963 King Ubu

Dokumentární

2009 Space Tourists
2006 Refuge
Reich at the Roxy (koncert)
Tiger
2005 Betty Freeman: A Life for the Unknown (TV film)
Sobre-rieles
2002 Three Tales
2000 Window to the Universe
1993 Joskus jopa hävytön (studentský film)
1986 Unter 4 Augen (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Divadelní záznam

2014 Rain (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce