foto

Hong-gi Lee

  • nar. 2.3.1990 (27 let)
    Kwangdžu, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jak ukrást psa
2013 Ddeugeowoon annyeong
2011 Noriko Goes to Seoul (TV film)

TV seriály

2017 Hwayugi (TV seriál)
2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
2011 Massuru gâru! (TV seriál)
2010 Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
Seutail (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace