foto

John M. Keane

  • nar. 26.4.1965 (55 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 CSI: Immortality (TV film)
2000 Nejlepší způsob, jak zemřít
1998 Hundred Percent
1995 Vražedný příslib (TV film)
1994 One Woman's Courage (TV film)
1993 Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)
1991 Válka jednoho muže (TV film)
1990 Stopy větru

TV seriály

2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Finále, druhá část (S16E02)
Finále, první část (S16E01)
Koncovka (S15E18)
další epizody (7)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvé mantinely (S15E10)
Na dohodu (S15E09)
Gumová vražda (S15E08)
další epizody (19)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
Dámská jízda (S14E10)
Volný pokoj (S14E09)
další epizody (22)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
Neobvyklí podezřelí (S13E09)
Zapálená kriminalistka (S13E08)
další epizody (22)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
Jako na zip (S12E09)
Zločin za zločinem (S12E08)
další epizody (20)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
Království divočiny (S11E09)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
další epizody (16)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
Slepé střevo navíc (S10E09)
Smrt na bowlingu (S10E08)
další epizody (17)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
Hodný strýček (S09E06)
další epizody (15)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
Švábi (S08E09)
Dám se zabít (S08E08)
další epizody (24)
2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
Živoucí legenda (S07E09)
Shoda okolností (S07E08)
další epizody (23)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Letí tudy střela II. (S06E08)
další epizody (25)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Proměny (S05E08)
další epizody (23)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Poslední představení (S04E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (10)
1996 Ochránce (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

TV pořady

2006 The Amazing Race Asia (TV pořad)