foto

John M. Keane

  • nar. 26.4.1965 (53 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 CSI: Immortality (TV film)
2000 Nejlepší způsob, jak zemřít
1998 Hundred Percent
1995 Vražedný příslib (TV film)
1994 One Woman's Courage (TV film)
1993 Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)
1991 Válka jednoho muže (TV film)
1990 Stopy větru

TV seriály

2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vyhaslý (S07E06)
Buchařina (S07E04)
Visačky (S07E03)
další epizody (18)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Letí tudy střela II. (S06E08)
další epizody (25)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Proměny (S05E08)
další epizody (23)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Poslední představení (S04E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (10)
1996 Ochránce (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

TV pořady

2006 The Amazing Race Asia (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křížem krážem (S07E05)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace