foto

John Boyega

  • nar. 17.3.1992 (26 let)
    Peckham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (13)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Star Wars: Episode IX
2018 Pacific Rim: Povstání
2017 Detroit
Star Wars: Poslední z Jediů
The Circle
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Imperial Dreams
2013 Half of a Yellow Sun
2011 Junkhearts
Útok na věžák

TV seriály

2017 Star Wars: Síly osudu (TV seriál)
Watership Down (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E04)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E03)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E02)
další epizody (4)
Major Lazer (TV seriál)
2011 Becoming Human (TV seriál)
Da Brick (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Director and the Jedi
2015 Star Wars: Evolution of the Lightsaber Duel (TV film)
Unfiltered with Renee Young (TV seriál)

TV pořady

2017 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2016 The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
2015 The EE BAFTA Film Awards 2015 (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 Access Hollywood Live (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace