foto

Milan Cais

  • nar. 25.5.1974 (43 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Je absolventem AVU (1999) a pracuje v oborech socha, instalace, scénografie, performance a video. Účastnil se řady společných výstav u nás i ve světě a jeho práce je zastoupena v několika sbírkách. Od roku 1988 do dnes působí ve skupině Tata Bojs jako skladatel, zpěvák, bubeník, textař, výtvarník a producent. Natočil s ní několik alb, za které skupina postupně obdržela devětkrát výroční cenu APH Anděl a řadu dalších ocenění.

Bedna Films

Herecká filmografie

Filmy

2018 My, kteří kráčíme stíny

Dokumentární

2016 Apollo 2015 (TV film)
2013 Hledá se prezident
Tata Bojs - Akustický koncert pro Rozmarýnu (koncert)
Tata Bojs - 25 let cyklace aneb tour domácí (koncert)
2012 Koncert proti konci světa (koncert)
2009 Tata Bojs & Ahn Trio: Smetanatour 2008
2005 ČT Live - Tata Bojs (koncert)
2001 Na plný pecky (koncert)

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2015 (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Tata Bojs - Nadčasová (hudební videoklip)
2015 Tata Bojs - Radioamatér (hudební videoklip)
Tata Bojs - S ní (hudební videoklip)
2014 Tata Bojs - Antikvariát (hudební videoklip)
2013 Tata Bojs - Papírovka (hudební videoklip)
Tata Bojs - Pěšáci (hudební videoklip)
2012 Tata Bojs - Vítací (hudební videoklip)
2011 Tata Bojs - Homo Demo (hudební videoklip)
Tata Bojs - Opakování (hudební videoklip)
Tata Bojs - Usínací (hudební videoklip)
2009 Tata Bojs & Ahn Trio - Vesmírná (hudební videoklip)
2008 Tata Bojs & Ahn Trio - Lasičky (hudební videoklip)
Tata Bojs - Skovka (hudební videoklip)
Tata Bojs - Splasklé vzpomínky (hudební videoklip)
2007 Tata Bojs - Pěšáci (hudební videoklip)
2005 Tata Bojs - C.V.A.N (hudební videoklip)
2004 Tata Bojs - Elišce (hudební videoklip)
Tata Bojs - Virtuální duet (hudební videoklip)
2002 Tata Bojs - Attention aux hommes (hudební videoklip)
Tata Bojs - Šťastnější (hudební videoklip)
Tata Bojs - Tanečnice (hudební videoklip)
2001 Tata Bojs - Duševní (hudební videoklip)
2000 Tata Bojs - Maličká (hudební videoklip)
Tata Bojs - Vesmírná (hudební videoklip)
1997 Tata Bojs - Jaro (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Malý Pán
2009 Malá pražská víla (studentský film)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2004 Tata Bojs - Elišce (hudební videoklip)
2002 Tata Bojs - Šťastnější (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace