foto

Alexandr Jakimčuk

  • nar. 16.2.1968 (53 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2014 Besslavnyje pridurki
2010 Ključ Salamandry

TV seriály

2020 Varjag (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
2012 Gruz (TV seriál)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky