foto

Dawnn Lewis

  • nar. 13.8.1961 (58 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Carmen Sandiego: Krást či nekrást (TV film)
2018 Revival!
2017 The Legend of Master Legend (TV film)
2015 Shaker Pointe
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
The Divorce (TV film)
2013 Second Chances (TV film)
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Strange Frame
2011 Billion Dollar Freshmen (TV film)
2010 Kazatelova dcera
2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
1997 Teror
1995 Jirimpimbira: An African Folk Tale
1991 Vražedné myšlenky
1988 Dostanu tě, syčáku

TV seriály

2020 Star Trek: Lower Decks (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Highway to Well (S31E17)
Screenless (S31E15)
2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Becoming Carmen Sandiego: Part I (S01E01)
Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
Spring Break Forever (S04E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Gorillas on the Mast (S31E05)
The Fat Blue Line (S31E03)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Až přijde ten den (S02E13)
iZombie (TV seriál)
Goon Struck (S04E05)
Brainless in Seattle, Part 2 (S04E04)
Brainless In Seattle, Part 1 (S04E03)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
2017 Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
The Rich & the Ruthless (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Křižovatka (S05E19)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Morální riziko (S05E07)
Ohlédnutí 5/5 (S04E23)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Hrdina (S01E04)
Rick a Morty (TV seriál)
Auto Erotic Assimilation (S02E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Místo seskoku (S04E15)
Osobní věci (S04E06)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
How to Build a Brand (S01E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Řetězová reakce (S03E15)
Nepodařený večírek (S03E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (S06E20)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 The Soul Man (TV seriál)
Breaking In (TV seriál)
The Blind Sided (S02E03)
Cleveland show (TV seriál)
Brown Magic (S03E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)
Futurama (TV seriál)
Viva Mars Vegas (S07E12)
Skoro poslední přání (S07E10)
V boji proti stroji (S07E07)
další epizody (4)
2011 Cleveland show (TV seriál)
Sex and the Biddy (S03E06)
Futurama (TV seriál)
Neutopie (S06E20)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Murray Christmas (S02E08)
Futurama (TV seriál)
Sváteční spektákl (S06E13)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Things a Mamma Don't Know (S06E13)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)
Bashko's Hairy Daughter / Tim's Not Singing (S01E06)
One Tree Hill (TV seriál)
Bridge Over Troubled Water (S06E04)
Get Cape. Wear Cape. Fly. (S06E03)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Little Girl (E09)
2003 Futurama (TV seriál)
Benderové nepláčou (S04E13)
Žihadlo (S04E12)
Leela běží o životy (S04E09)
2002 Futurama (TV seriál)
Liga výjimečných břídilů (S03E16)
Juniorské mistrovství zla (S03E12)
2000 Futurama (TV seriál)
Ve spárech byrokracie (S02E11)
1999 Futurama (TV seriál)
Zkáza Titaniku (S01E10)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Wings of the Dope (S03E23)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Plastic White Female (S01E12)
1996 C-Bear and Jamal (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Sinbad: Where U Been? (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Magical World of Disney, The (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky