foto

Dawnn Lewis

  • nar. 13.8.1961 (57 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Revival!
2017 The Legend of Master Legend (TV film)
2015 Shaker Pointe
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
The Divorce (TV film)
2013 Second Chances (TV film)
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Strange Frame
2011 Billion Dollar Freshmen (TV film)
2010 Kazatelova dcera
2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
1997 Teror
1995 Jirimpimbira: An African Folk Tale
1991 Vražedné myšlenky
1988 Dostanu tě, syčáku

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Becoming Carmen Sandiego: Part I (S01E01)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
That'll Be The Day (S02E13)
iZombie (TV seriál)
Goon Struck (S04E05)
Brainless in Seattle, Part 2 (S04E04)
Brainless In Seattle, Part 1 (S04E03)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
2017 Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
The Rich & the Ruthless (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Křižovatka (S05E19)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Morální riziko (S05E07)
Ohlédnutí 5/5 (S04E23)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Hero (S01E04)
Rick a Morty (TV seriál)
Auto Erotic Assimilation (S02E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Místo seskoku (S04E15)
Osobní věci (S04E06)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Řetězová reakce (S03E15)
Nepodařený večírek (S03E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (S06E20)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Brown Magic (S03E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)
Futurama (TV seriál)
Viva Mars Vegas (S07E12)
Skoro poslední přání (S07E10)
V boji proti stroji (S07E07)
další epizody (4)
2011 Cleveland show (TV seriál)
Sex and the Biddy (S03E06)
Futurama (TV seriál)
Neutopie (S06E20)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Murray Christmas (S02E08)
Futurama (TV seriál)
Sváteční spektákl (S06E13)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Things a Mamma Don't Know (S06E13)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
Bridge Over Troubled Water (S06E04)
Get Cape. Wear Cape. Fly. (S06E03)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)
2003 Futurama (TV seriál)
Benderové nepláčou (S04E13)
Žihadlo (S04E12)
Leela běží o životy (S04E09)
2002 Futurama (TV seriál)
Liga výjimečných břídilů (S03E16)
Juniorské mistrovství zla (S03E12)
2000 Futurama (TV seriál)
Ve spárech byrokracie (S02E11)
1999 Futurama (TV seriál)
Zkáza Titaniku (S01E10)
1996 C-Bear and Jamal (TV seriál)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Magical World of Disney, The (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace