foto

Charity Wakefield

  • nar. 1981
    Tunbridge Wells, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Actress
2017 A Midsummer Night's Dream
Kill Switch
2016 Doctor Who: The Return of Doctor Mysterio (TV film)
2014 High Moon
2013 Scar Tissue
Slavnost květin
2012 Havran
In Absence
Mockingbird Lane (TV film)
2010 Legally Mad (TV film)
2009 Act of God
Burlesque Fairytales
Láska přes lístečky
Vivaldi, the Red Priest
2007 Exitz
2004 (Past Present Future) Imperfect

TV seriály

2020 Veliká (TV seriál)
The Great (E01)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
Kapitola první (S01E01)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2015 Hráč (TV seriál)
Tell (E09)
Downtown Odds (E08)
A House Is Not a Home (E07)
další epizody (9)
Wolf Hall (TV seriál)
Anna Regina (E03)
Naprostý miláček (E02)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2013 Slečna Marplová (TV seriál)
Karibské tajemství (S06E01)
2012 Loučení (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2004 Hex (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)