foto

Richard Pasco

  • nar. 18.7.1926 (92 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Paní Brownová
1995 Absence of War, The (TV film)
1990 Man from the Pru, The (TV film)
1985 Vítězný oblouk (TV film)
1983 The Plot to Murder Lloyd George (TV film)
1980 Lesní duch
1979 Julius Caesar (TV film)
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1975 Savages (TV film)
1966 Rasputin: The Mad Monk
1964 Horko jako v červnu
The Gorgon
1960 Sword of Sherwood Forest
1959 Místo nahoře
Yesterday's Enemy
1957 Kill Me Tomorrow

TV seriály

1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Three Musketeers (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)
The Man Who Finally Died (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Dickensovy povídky (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
1982 Playing Shakespeare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace