foto

Dean Haglund

  • nar. 29.7.1965 (53 let)
    Oak Bank, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Lady Killers
2014 Rough Hustle
2011 Atlantis
2006 Dead & Deader (TV film)
Stage Kiss
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Akta X - Film
Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 9: Redux (video kompilace)
1996 Akta X: Piper Maru (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)

TV seriály

2018 Akta X (TV seriál)
Život po životě (S11E02)
2016 Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
X v aktech (S05E11)
2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Preskoč žraloka (S09E15)
Prozřetelnost (S09E10)
další epizody (4)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
Existence (S08E21)
další epizody (6)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Vevnitř (S08E01)
Rekviem (S07E22)
další epizody (5)
1999 Akta X (TV seriál)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
Jedináček (S06E12)
Kutil Tim (TV seriál)
V srdci mladý (S08E17)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Trojúhelník (S06E03)
Konec (S05E20)
další epizody (4)
1997 Akta X (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
Podvod II (S05E02)
Podvod I (S05E01)
další epizody (4)
1996 Akta X (TV seriál)
Mokrý spoj (S03E23)
Apokryfy (S03E16)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Horečka (S01E02)
Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)
Kancelářská spona (S03E02)
Anasazi (S02E25)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
Krev (S02E03)
E.B.E. (S01E17)

Dokumentární

2011 The Truth Is Out There
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace