foto

Edward Binns

  • nar. 12.9.1916
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 4.12.1990 (74 let)
    Brewster, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 After School
1986 Whatever It Takes
1982 Conflict of Interest, A (TV film)
Rozsudek
1980 F.D.R.: The Last Year (TV film)
The Murder That Wouldn't Die (TV film)
The Pilot
1979 Power Within, The (TV film)
1978 Oliverův příběh
Stubby Pringle's Christmas (TV film)
1976 Diary of the Dead
Just an Old Sweet Song (TV film)
1975 Noc postupuje
1974 Lovin' Molly
1973 Hunter (TV film)
1971 Tell-Tale Heart, The
Šerif (TV film)
1970 Generál Patton
1968 Chubasco
1966 Velký Bill
1964 Amerikanizace Emilky
Selhání vyloučeno
1962 Hemingway's Adventures of a Young Man
Public Affair, A
1961 Norimberský proces
1960 Desire in the Dust
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 Curse of the Undead
Na sever severozápadní linkou
Nátlak
The Man in the Net
1957 Dvanáct rozhněvaných mužů
Portland Expose
Young and Dangerous
1956 Beyond a Reasonable Doubt
Patterns
The Scarlet Hour
1953 Vice Squad
1952 Without Warning
1951 Teresa
1950 Samurajové útočí

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Generálův osobní lékař (S05E21)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Suspense (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Long Morrow (S05E15)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Glass Tightrope (S01E12)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Shot an Arrow into the Air (S01E15)
1959 Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Special Agent 7 (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Mr. Citizen (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1980 Man You Loved to Hate, The
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky