foto

Charles McGraw

  • nar. 10.5.1914
    Des Moines, Iowa, USA
  • zem. 30.6.1980 (66 let)
    Studio City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ultimátum
1976 Killer Inside Me, The
Perilous Voyage (TV film)
1975 Chlapec a jeho pes
1973 Money to Burn (TV film)
1972 Longest Night, The (TV film)
Night Stalker, The (TV film)
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
Chandler
Johnny si vzal pušku
1970 The Andersonville Trial (TV film)
1969 Pendulum
Willie Boy
1968 Pověste je výš
1967 Chladnokrevně
The Busy Body
1964 Nightmare in Chicago (TV film)
1963 Ptáci
To je ale bláznivý svět
1962 Horizontal Lieutenant, The
1960 Cimarron
Spartakus
1959 Nádherná země
The Man in the Net
1958 Saddle the Wind
Twilight for the Gods
Útěk v řetězech
1957 Joe Butterfly
Joe Dakota
Slaughter on Tenth Avenue
1956 The Cruel Tower
Toward the Unknown
Všechny lodě pryč
1954 Loophole
Mosty na Toko-Ri
1953 Mírová smlouva
Thunder Over the Plains
1952 One Minute to Zero
The Narrow Margin
1951 Double Crossbones
His Kind of Woman
Roadblock
1950 Armored Car Robbery
I Was a Shoplifter
Ma and Pa Kettle Go to Town
Side Street
1949 Border Incident
Once More, My Darling
Reign of Terror
Story of Molly X, The
The Threat
1948 Berlin Express
Blood on the Moon
Hazard
The Hunted
1947 Brute Force
Farmářova dcera
On the Old Spanish Trail
Roses Are Red
The Big Fix
The Gangster
The Long Night
T-Men
1946 Zabijáci
1944 Sedmý kříž
The Impostor
1943 Corvette K-225
Destroyer
The Mad Ghoul
The Moon Is Down
They Came to Blow Up America
Tonight We Raid Calais
Two Tickets to London
1942 The Undying Monster

TV seriály

1973 Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Man and the City, The (TV seriál)
Monty Nash (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Horror Show - a.z.
1943 Mechanized Patrolling

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace