foto

Lau Lauritzen Sr.

  • nar. 13.3.1878
    Silkeborg, Dánsko
  • zem. 2.6.1938 (60 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1936 Giftes - nej tak!
1935 De bør forelske Dem
Provinsen kalder
1934 Barken Margrethe
1933 Københavnere
Med fuld musik
1932 On, ona a Hamlet
1931 Bum bác
Pochodem pochod
1930 Pat a Patachon na záletech
Pat a Patachon čarostřelci
1929 Pat a Patachon detektivové
Pat a Patachon králové módy
Pat a Patachon v Africe
1928 Pat a Patachon cestou k síle a kráse
Pat a Patachon filmové hvězdy
1927 Pat a Patachon jednou nohou v hrobě
Pat a Patachon na dovolené
1926 Don Quijote de La Mancha, rytíř smutné postavy
Pat a Patachon na kře ledové
Pat a Patachon ostrostřelci
1925 Cirkus Pat a Patachon
Strýček z Ameriky
1924 Lille Lise letpåtå
Pat a Patachon cestují světem
Pat a Patachon děvčata pro všechno
Pat a Patachon mlynaří
1923 Kan Kærlighed kureres?
Pat a Patachon fotografují
Pat a Patachon zprostředkovali sňatek
Pat a Patachon šumaři
1922 Blandt Byens Børn
Studentské prázdniny u moře
1921 Den kære Husfred
Film, flirt og forlovelse
Harems-Mystik
Kæledæggen
Landligger - Idyl - Vandgang
Metode i Galskaben
Skaf mig en Kæreste
Ungkarleliv
1920 De keder sig paa Landet
Den forvandlede Don Juan
Den standhaftige Spillemand
En Fiasko
En Sølvbryllupsdag
En hustru till låns
Flickorna i Åre
Frøken Larsens Karriere
Kärlek och björnjakt
Kærlighed og Overtro
1919 Agentens Tvillinger
Brændt a'
Byens Herkules
De tossede Mandfolk
En kriminel Historie
Godsejeren
Han skal duellere
Han vil til Filmen
Hans Kones Veninde
Hans bedre Halvdel
Har De ikke set Cecilie?
Hendes mands forlovede
Klavervirtuosen
Kærlighed og Lotteri
Kærlighedsdigteren
Livsforsikringsagenten
Maharajaens Yndlingsflamme
Med og uden Kone
Mesterhypnotisøren
Mælkemandens Hest
Studentmagersvenden
1918 Den firbenede Sherlock Holmes
Dydsdragonen
En moderne Landevejsridder
Hjertebetvingeren
Hjerterkonge
Kærlighed og pædagogik
Naar Ungdommen raser
Pigespejderen
Straalemesteren
1917 Abemennesket
De forheksede Støvler
Den forfulgte Brudgom
En livlig Drøm
En uheldig Debut
Et fremmeligt Barn
Et livligt Pensionat
Gentleman for en Time
Hjertetyven
Hyrdepigens Kærlighed
Professorens dyrebare Krukke
Sufflørens Stedfortræder
Ung og forelsket
1916 Arvetanten
Det bertillonske System
Det firbenede Plejebarn
Don Juans Overmand
En landlig Uskyldighed
En nobel Fødselsdagsgave
En nydelig Onkel
En uheldig Skygge
H.P. hænger paa 'en
1915 En Skilsmisse
Flyttedagskvaler
Hans Kusine
Helten fra Østafrika
Hjertefejlen
Kærlighed og Mobilisering
Susanne i Badet
Tre om Een
Uniformens Magt
1914 Besejrede Pebersvende, De
Den kulørte slavehandler
Herberg for Hjemløse

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky