foto

Michael Barry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dearest
2008 Obdiv
2006 Night Together
Skinheads
2004 Hvězda
Sugar
Úsvit mrtvých
1999 Detroit Rock City
1998 2000 očima... : Poslední noc
Stávka!

TV seriály

1999 Foolish Heart (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

TV pořady

1996 Les enfants de la guerre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace