foto

Robert J. Kral

  • nar. 5.7.1967 (51 let)
    Medindee, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost (TV film)
2018 Suicide Squad: Hell to Pay
2017 Liga spravedlivých: Temno
2016 Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
2015 Scooby-Doo a plážová příšera
2014 Batman: Útok na Arkham
2013 Scooby Doo - Souboj psích titánů
Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
2012 Fatal Honeymoon (TV film)
Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
Superman vs. Elita
2011 Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
2010 Scooby Doo a přízrak na letním táboře
Scooby-Doo: Abrakadabra!
2009 Green Lantern: První let
Hrůza v Connecticutu
2008 Batman - Gothamský rytíř
2007 Superman: Soudný den
1998 Rukojmí
1997 Maslin Beach

TV seriály

2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Things That Go Bump (E11)
What About Bob? (E10)
další epizody (12)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
2005 The Inside (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2000 Angel (TV seriál)
Proroctví (S01E22)
Schůzka naslepo (S01E21)
Válečná zóna (S01E20)
další epizody (12)
1999 Angel (TV seriál)
Dary na rozloučenou (S01E10)
Hrdina (S01E09)
Nikdy na tebe nezapomenu (S01E08)
další epizody (9)
1996 Cyberkidz (TV seriál)

Dokumentární

1994 The Legend of Billy the Kid (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace