foto

Diego Boneta

  • nar. 29.11.1990 (26 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Diego Andrés González Boneta sa narodil 29.11.1990 v Mexiku. Svoju kariéru začal v 12-tich rokoch v hudobnej show pre deti. Bol súčasťou detskej hudobnej skupiny, ktorá bola nominovaná na cenu latinskej Grammy v roku 2004.

V roku 2005 si zahral v teenagerskom seriáli Rebelde. V rokoch 2010 – 2011 sa objavil aj v seriáli Pretty Little Liars, kde hral Alexa Santiaga v piatich epizódach. V seriáli 90210 si zahral taktiež v piatich epizódach. V roku 2011 dostal hlavnú úlohu vo filme Mean Girls 2, bola to jeho prvá hlavná úloha vo filme. 

Diego sa preslávil aj ako spevák a svoj prvý sólo album nahral s EMI Music Tour a RBD. V súčasnosti nahráva svoj tretí album, ktorý by mal byť v angličtine a podieľa sa na ňom aj spevák z Maroon 5, Adam Levine. Presťahoval sa do Los Angeles, kde žije dodnes.

Adriana "deathmoon" Sage

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Titan
2017 Before I Fall
2016 Another You
City of Dead Men
Pelé: Zrození legendy
2015 Eden
Summer Camp
2012 Rock of Ages
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)

TV seriály

2015 Scream Queens (TV seriál)
Dorkus (S01E12)
Black Friday (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (10)
The Dovekeepers (TV seriál)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Salt Meets Wound (S01E12)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
The Perfect Storm (S01E09)
The Homecoming Hangover (S01E07)
There's No Place Like Homecoming (S01E06)
další epizody (4)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)

TV pořady

2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace