foto

Henrich Šiška

  • nar. 7.10.1975 (42 let)
    Bánská Štiavnica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kvaska
2000 Krysař (divadelní záznam)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Normálny cvok (TV film)

TV seriály

2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

1985 Od Kuka do Kuka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace