foto

Alexis Texas

  • nar. 25.5.1985 (35 let)
    Castroville, Texas, USA

Biografie

Alexis Texas (rodným menom Thea Alexis Samper) je americkou pornoherečkou, ktorá sa narodila v Paname, a ktorej predkovia siahajú do štátov ako Portoriko, Nemecko či Nórsko. Väčšiu časť svojho života však prežila v San Antoniu, v americkom štáte Texas a aj preto si symbolicky osvojila a prezentuje názov tohto štátu aj vo svojom mene.

Prirodzená modrooká blondína začala svoju kariéru v pornopriemysle v roku 2006 vo veku 21 rokov. Pri jednom glamour fotení v Los Angeles ju objavila kolegyňa Belladonna. V brandži sa pomerne rýchlo presadila. Presťahovala sa na Floridu, kde natočila niekoľko scén pre spoločnosť Bang Bros. V roku 2007 sa presunula na západ do Los Angeles.

V roku 2009 sa Alexis dostalo korunovácie za naozajstnú hviezdu. Nafotila seriál v pánskom magazíne Genesis a v rovnakom roku si doniesla aj ceny AVN (vďaka filmu ALEXIS TEXAS IS BUTTWOMAN) a CAVR za najlepšiu sex scénu. Známy magazín Hustler jej venoval priestor vo svojom jubilejnom júnovom čísle, k pamiatke 35-teho výročia existencie.

V tom istom roku založila svoju vlastnú firmu, Alexis Texas Entertainment, ktorá je dcérskou spoločnosťou skupiny Starlet Entertainment. Okrem vyše 4 stovák filmov pre dospelých, ktoré má doteraz na svojom konte si už vyskúšala napr. aj hlavnú úlohu v hororovej komédii z roku 2011 – BLOODLUST ZOMBIES (ako Andrea).

Alexis Texas je v súčasnej dobe vydatá za kolegu z brandže, ktorý je známy pod menom Mr. Pete. Jej najlepšou priateľkou je rovnako ďalšia kolegyňa z odvetvia, a to Kristina Rose. To, že je Alexis úspešnou dokazuje aj fakt, že každoročne získava ďalšie a ďalšie prestížne ceny, či už od AVN, XRCO alebo FAME-u.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2017 Angela White Is Titwoman
Halloween Horror at Midnight
Naughty Natasha
The Hottest Girls in Porn - a.z.
2016 A.I.: Artificial Intelligence
Hardcore to Horror - a.z.
Texas Hoedown
2015 Angela 2
Platinum Pussy - a.z.
2014 An Erotic Tale of Ms. Dracula (TV film)
Buns of Anarchy - a.z.
Elegant Angels Finest
The Best in XXX - a.z.
2013 3's Not a Crowd Vol 3 - a.z.
Best of Girlvana - a.z.
Charlie's Girl: Georgia Jones
Don Jon
Intimate Passions 2
Rookie Swingers
The Twenty: The Porn Stars - a.z.
White Booty Queens - a.z.
2012 Big Ass Fixation 9
Big Booty Shakedown
Big Tit Christmas 3, A
Buttman Focused 2
Cafe Amore
Dirty Masseur
Hardcore Allure
High Class Ass 2
Intimate Passions
Love, Jesse
Meow! 2
Milk Nymphos 3
Nurses 2
One Night in the Valley
Pink Lips
Rear View II
Superman vs. Spider-Man XXX: An Axel Braun Parody
Superstars
Thor: A XXX Parody
Tits Vs. Ass
2011 2 of a Kind
All Stars 3 - a.z.
Bloodlust Zombies
Bra, Panties, Scissors
Deep Anal Drilling 3
Girlfriends 3
In a Glimpse
Incredible Hulk: A XXX Porn Parody, The
Jack's POV 18
Jesse Jane: The Roommate
Love Test (TV film)
Office Perverts 8
Passport
SexAholics
Sexsomnia
Superheroine 3D
Superman XXX: A Porn Parody
Superstar Showdown 4: Alexis Texas vs. Sarah Vandella
The Fab 4: Volume One - a.z.
This Ain't Ghostbusters XXX
U.S. Sluts
2010 All Stars - a.z.
Batman XXX: A Porn Parody
Bikini Frankenstein
Boffing the Babysitter 7
Bonny & Clide
Bubble Butt Babysitters
Cheerleaders Like It Big
Hard at Work
Janie Summers: Girl Next Door
KissMe Girl 2
Looks Like Fun
Not Really.. The Dukes of Hazzard: A Hardcore Parody
Official Deal or No Deal Parody
Perfect Secretary: Training Day, The
Registered Nurse 3
Speed
Superstar Showdown 1: Tori Black vs. Alexis Texas
Sweet Pussy
Tales of Twisted Sex
This Ain't Star Trek XXX 2: The Butterfly Effect
Tori Black Is Pretty Filthy 2
What Went Wrong
2009 2040
Anal Academics
Ass Titans 3
Buttwoman Returns
Cheers: A XXX Parody
DreamGirlz 2
Fox Holes - a.z.
I Have a Wife 4
Jack's POV 14
Krossing The Bar
Masturbation Nation 2
Office: A XXX Parody, The
Pornstar Workout
Pornstars Like It Big 7
Push 2 Play
Riley Steele: Scream
Rocco's Back!
Scrubs: A XXX Parody
Secrets of a Trophy Wife
Sorority Sex Scandals
Sporty Girls 2
The Crack Pack
The F!ve
This Ain't Beverly Hills 90210 XXX
This Ain't Star Trek XXX
Undress Me - a.z.
Writer's Bullpen
2008 2 Chicks Same Time
Alexis Texas Is Buttwoman
Belladonna's Foot Soldiers: The Stomping Grounds
Big Ass Fixation 3
Big Wet Asses! 14
Cheerleaders
Cum Buckets! 8
Curve Appeal
Curvy Girls
Evil Pink 4
Fantasy All-Stars 9 - a.z.
Flying Solo
Girlvana 4
King of Coochie 2, The
Naughty Cheerleaders Club, The
No Swallowing Allowed 13
Pornstars Like It Big 3
Pretty as They Cum
Real Female Orgasms 8 - a.z.
Se7en Deadly Sins
Slam It! In a Young Whore
Stoya: Atomic Tease
Swap Meat
Swimsuit Calendar Girls 2
2007 Bombshell Bottoms 3
Cum Buckets! 7
Cum Swapping Sluts 12
Hillary for President
House of Ass 5
Jana Cova: Video Nasty
Massive Asses
Neighbor Affair 7
Odd Jobs 3
Performers of the Year
Swallow This 9
Throb 3
Whack Jobs 2
Who's That Girl 5
Who's Your Daddy? 11

TV seriály

2014 Crave (TV seriál)
2012 Dorm Invasion (TV seriál)
2007 Monster Curves (TV seriál)
2005 Big Wet Butts (TV seriál)
2004 Ass Parade (TV seriál)
Doctor Adventures (TV seriál)

Dokumentární

2015 Addicted to Sexting
2013 Aroused
2010 Rated A for Adult (TV seriál)
2009 Vente a Las Vegas, nena: Un retrato de Rebeca Linares
2008 Penny Flame's Expert Guide To Hand Jobs For Men and Women

Režijní filmografie

Filmy

2016 Texas Hoedown

Host

TV pořady

2020 Best in Sex: 2020 AVN Awards (TV pořad)
2018 Dinner with Dani (TV pořad)
2016 Best in Sex: 2016 AVN Awards (TV pořad)
2015 Best in Sex: 2015 AVN Awards (TV pořad)
2014 The 31th Annual AVN Awards (TV pořad)
2013 The 30th Annual AVN Awards (TV pořad)
2012 The 29th Annual AVN Awards (TV pořad)
2011 28th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
Tight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce