foto

Angela Finocchiaro

  • nar. 20.11.1955 (64 let)
    Milán, Lombardy, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La mia banda suona il pop
2019 Scappo a casa
2018 Sono tornato
2016 Assolo
Non c'è più religione
2015 Milovník po italsku
Vacanze ai Caraibi
2014 La scuola più bella del mondo
Un boss in salotto
2013 Ci vuole un gran fisico
Indovina chi viene a Natale?
2012 Benvenuti Al Nord
Sole dentro, Il
2011 Bar Sport
Lezioni di cioccolato 2
2010 Benvenuti al Sud
La banda dei babbi natale
2009 Io, loro e Lara
Matky to vědí nejlíp (TV film)
Novodobá strašidla
2008 Amore, bugie e calcetto
Bezvadný den
Dr. Clown (TV film)
Il cosmo sul comò
2007 Lezioni di volo
Můj bratr je jedináček
2005 Bestie v srdci
2004 13dici a tavola
Nehýbej se
Signora
1999 Madri, Le (TV film)
1998 L'ultimo capodanno
1997 Con rabbia e con amore
1995 Bidoni
Čekání na úsvit (TV film)
1994 Quando le montagne finiscono
1993 Arriva la bufera
1992 Ostinato destino
Per non dimenticare
1991 Il Muro di gomma
Portaborse, Il
Sproštěn viny
Touha létat
1989 Io, Peter Pan
Luisa, Carla, Lorenza e... le affettuose lontananze
1988 Domani accadrà
1987 Il Burbero
Muž na mušce
1980 Udělal jsem žbluňk
1979 Ratataplan

TV seriály

2019 Volevo fare la Rockstar (TV seriál)
2018 Carlo & Malik (TV seriál)
Nevyřízené záležitosti: Část 2 (E12)
Nevyřízené záležitosti: Část 1 (E11)
Skryté pravdy (E10)
další epizody (12)
1996 Dio vede e provvede (TV seriál)
1990 Scusate l'interruzione (TV seriál)
1986 Zanzibar (TV seriál)

Dokumentární

2019 Mi chiamo Altan e faccio vignette
2014 Ferite a morte (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky