foto

Clinton Shorter

  • nar. 18.3.1971 (47 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Pompeje
2013 2 zbraně
Jappeloup
2012 Kontraband
2009 Cole
District 9
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
Znovu provdaná (TV film)
2007 Decentní návrh (TV film)
I Know What I Saw (TV film)
Konečná
Normal
Rozpolcení (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 12 hodin života (TV film)
Nebezpečné pouto (TV film)
Nostalgia
Polibek pod jmelím (TV film)
Slepá důvěra (TV film)
Unnatural & Accidental
Zdánlivě mrtvá (TV film)
2005 Cabin Movie, The
Tajné životy (TV film)
Vyzdobený sál (TV film)
Živý v Joburgu
2004 Clown's Gift, A
2002 Canadian Zombie
Something Fishy
2001 Come Together

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (13)
Code Black (TV seriál)
The Business of Saving Lives (S03E13)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
další epizody (13)
Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
Ghosts (S03E12)
The Art of War (S03E11)
další epizody (13)
The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Fallen World (S03E11)
další epizody (13)
2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
Lost Boy (S02E11)
další epizody (13)
Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Vertigo (S02E14)
další epizody (5)
The Expanse (TV seriál)
Caliban's War (S02E13)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
další epizody (13)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From the Cold (S01E08)
další epizody (10)
Code Black (TV seriál)
Exodus (S02E11)
Ave Maria (S02E10)
Sleight of Hand (S02E09)
další epizody (18)
The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (6)
2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
Cardiac Support (S01E10)
The Son Rises (S01E09)
další epizody (11)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)
2014 Inteligence (TV seriál)
2006 This Space for Rent (TV seriál)

Dokumentární

2003 Human Trials: Testing the Aids Vaccine
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace