foto

Deborah Gibson

  • nar. 31.8.1970 (48 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wedding of Dreams (TV film)
2016 Summer of Dreams (TV film)
2015 The Music in Me (TV film)
2014 Mega Shark vs. Mecha Shark
2011 Megakrajta versus Gatoroid (TV film)
2009 Megažralok vs. obří chobotnice
2007 Příliš čistotný nájemník
2006 Coffee Date
2004 Celesta ve městě (TV film)
2001 My X-Girlfriend's Wedding Reception
1999 My Girlfriend's Boyfriend
1986 Sladká svoboda
Vražedné hry
1984 Krotitelé duchů

TV seriály

2008 Rita Rocks (TV seriál)
2002 That '80s Show (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Bubblegum Babylon (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.) (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace