Reklama

Reklama

Deborah Gibson

Deborah Gibson

nar. 31.08.1970 (53 let)
Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Deborah Ann Gibson je americká zpěvačka, tanečnice, televizní a filmová herečka, producentka, skladatelka a účastnice reality show, která se narodila jako třetí ze čtyř dcer do rodiny, která má italsko-sicilské kořeny. Vyrůstala v newyorském městečku Merrick a její znamení zvěrokruhu je Panna.

Už v pěti letech si napsala a složila své první skladby, které použila na svém debutovém albu „Out of the Blue“. Čtvrtým singlem z tohoto alba vydaného v roce 1987 byl hit s názvem „Foolish Beat“, se kterým se dostala do Guinnessovy knihy rekordů jako nejmladší umělkyně, která si sama napsala, produkovala a nazpívala skladbu, která se dostala na první místo žebříčku časopisu Billboard.

Poté absolovala s vyznamenáním calhounskou střední školu ve svém rodném Merricku a začala se naplno věnovat herectví a zpěvu. V témže roce vystupovala v reklamách na počítače Commodore a restaurace Wendy's. O rok později vytvořila svou řadu parfémů s názvem Electric Youth for Woman. V roce 1992 vystupovala na Broadwayi v roli Eponiny v muzikálu „Bídníci“ a celkově si zahrála v sedmnácti muzikálech.

Debbie vydala devět studiových alb, kterých se celosvětově prodalo více než 16 milionů nosičů. Řadu let byla sledována stalkery a některé incidenty skončily dokonce až u soudu. Od roku 2013 bojuje s lymskou boreliózou. Debbie měří 168 centimetrů a je svobodná, ale v minulosti měla vztah s Lorenzo Lamasem. Má ráda zpěv, hraje na klavír a ukulele. Má ráda pejsky a kočičky. Měla například jezevčíka, který se jmenoval Joey.

Vlastní mnoho nemovitostí, ale v roce 2005 se usadila v Los Angeles, kde žije v luxusní vile, kterou koupila za 1,3 milionu amerických dolarů. Mezi jejími auty má nejradši zelenobílý Ford Fairlane z roku 1957. Dříve měla ráda sýrovou pizzu a vepřové maso, ale od té doby, co navštívila svého odborníka na výživu, dává přednost rýžovým koláčkům.

Její nejoblíbenější zpěvák je Billy Joel a dala by cokoliv za to, aby se mohla setkat s papežem, jelikož je silně věřící. Debbie se angažuje v mnoha charitativních organizacích jako jsou Children International na pomoc dětem, které žijí v extrémní chudobě, ale také je zakladatelkou nadace Gibson Girl Foundation, která uděluje stipendia mladým interpretům. Zpěvačka má účty na Twitteru, Facebooku a Instagramu a také provozuje své osobní internetové stránky.

Tomáš "Trajektt" Troller

Herečka

Host

Skladatelka

Reklama

Reklama