foto

Ondřej Hudeček

  • nar. 1987
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Hudeček (1987, Československo) studoval režii a kameru na Trebas Institute v Montrealu a na FAMU v Praze. V roce 2014 se zúčastnil programu Berlinale Talents. Jeho předchozí krátké filmy, např. O-Ring (2011), Years (2012) nebo Karaoke (2012), byly uvedeny a oceněny na mnoha festivalech. V současné době vyvíjí v rámci vlastní produkční společnosti celovečerní film Furiant, jehož součástí bude i stejnojmenný krátký film.

50. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2015 Furiant (studentský film)
2012 Falcon (studentský film)
Framed (studentský film)
Karaoke (studentský film)
2011 Maraton
O-Ring (studentský film)
2005 Stopy v kalužích (amatérský film)

Dokumentární

2018 Pásky z Nagana
2012 Years (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Furiant (studentský film)
2014 The Set (studentský film)

Dokumentární

2018 Pásky z Nagana
2014 Expremiéři (TV seriál)
Vladimír Špidla - politický politik (E05)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Furiant (studentský film)

Dokumentární

2018 Pásky z Nagana

Producentská filmografie

Filmy

2015 Furiant (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Falcon (studentský film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace