foto

Whitney Cummings

  • nar. 4.9.1982 (35 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Female Brain
Unforgettable
2015 The Ridiculous 6
2014 Just for Laughs Presents: Whitney Cummings' Bleep Show (TV film)
2012 Frankie Go Boom
2010 Successful Alcoholics
2009 Station, The (TV film)
2008 Grizzly Park
Jak ukrást nevěstu
2007 7-10 split
2006 Life Is Short

TV seriály

2011 Whitney (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2006 What About Brian (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Dokumentární

2016 Whitney Cummings: Jsem tvoje holka (TV film)
2014 Whitney Cummings: I Love You
2010 Whitney Cummings: Money Shot

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
Joe Rogan Experience (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Female Brain

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace