foto

Whitney Cummings

  • nar. 4.9.1982 (37 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Female Brain

TV seriály

2013 Whitney (TV seriál)
Cake, Cake, Cake (S02E16)
Sorry! (S02E07)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
A velký průlom s máslovým krémem (S01E22)
další epizody (12)
Whitney (TV seriál)
Something Black, Something Blue (S01E22)
Mad Women (S01E17)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
A test reality (S01E11)
A velmi vánoční díkůvzdání (S01E10)
další epizody (10)
Whitney (TV seriál)
Up All Night (S01E09)
First Date (S01E02)
Pilot (S01E01)
2009 Just for Laughs (TV seriál)

Dokumentární

2016 Whitney Cummings: Jsem tvoje holka (TV film)

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Female Brain
Unforgettable
2015 Šest směšných
2014 Just for Laughs Presents: Whitney Cummings' Bleep Show (TV film)
2012 Frankie Go Boom
2010 Successful Alcoholics
2009 The Station (TV film)
2008 Grizzly Park
Jak ukrást nevěstu
2007 7-10 split
2006 Life Is Short

TV seriály

2016 Neranditelní (TV seriál)
The Backstreet Boys Walk Into a Bar: Part II (S03E13)
The Backstreet Boys Walk Into a Bar: Part I (S03E12)
A New Year's Resolution Walks Into a Bar (S03E10)
Maron (TV seriál)
The Geographic (S04E11)
Workaholics (TV seriál)
The Fabulous Murphy Sisters (S06E08)
2015 Neranditelní (TV seriál)
A Box of Puppies Walks Into a Bar (S03E09)
A Bachelorette Party Walks Into a Bar (S03E08)
Maron (TV seriál)
Marc's Niece (S03E07)
The Request (S03E02)
2013 Whitney (TV seriál)
Cake, Cake, Cake (S02E16)
Alex, Meet Lily (S02E15)
Crazy, Stupid, Words (S02E14)
další epizody (12)
2012 Whitney (TV seriál)
Hello Giggles (S02E04)
Sex, Lies, and Alibis (S02E03)
Poor Whitney (S02E02)
další epizody (16)
2011 Whitney (TV seriál)
Christmas Is Cummings (S01E10)
Up All Night (S01E09)
Clarence! (S01E08)
další epizody (10)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2006 What About Brian (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Dokumentární

2019 Smarter Than The Average Bear - a.z.
2018 Setkání celebrit se zvířaty (TV seriál)
2016 Whitney Cummings: Jsem tvoje holka (TV film)
2014 Whitney Cummings: I Love You
2010 Whitney Cummings: Money Shot

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Female Brain

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A rozpal mě na pódiu (S06E21)
A kuželkový trapas (S06E20)
další epizody (11)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A letadla, prsty a automobily (S06E11)
A dokonalá bouře (S06E10)
A z očí do očí (S06E09)
další epizody (11)
2013 Whitney (TV seriál)
Cake, Cake, Cake (S02E16)
Alex, Meet Lily (S02E15)
Crazy, Stupid, Words (S02E14)
další epizody (12)
2012 Whitney (TV seriál)
Hello Giggles (S02E04)
Sex, Lies, and Alibis (S02E03)
Poor Whitney (S02E02)
další epizody (16)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A dotek dobré vůle (S01E03)
A rozchodová scéna (S01E02)
Pilot (S01E01)
Whitney (TV seriál)
Christmas Is Cummings (S01E10)
Up All Night (S01E09)
Clarence! (S01E08)
další epizody (10)

Host

Fanoušci tvůrce