foto

Paolo Genovese

  • nar. 20.8.1966 (54 let)
    Řím, Itálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Tribeca FF

Polskie Nagrody Filmowe: Orły

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Známí neznámí - původní scénář
2019 (Nie)znajomi - původní scénář
Téměř dokonalá tajemství - původní scénář
2018 Le Jeu - původní scénář
Wanbyeokhan tain - původní scénář
2017 Místo splněných přání
Perfectos desconocidos - původní scénář
2016 Jak se pomstít bejvalce
Naprostí cizinci
2015 Sei mai stata sulla Luna?
2014 Tutta colpa di Freud
2013 Un fantastico via vai

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Giulio Cesare: Compagni di Scuola

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)