foto

Raphaël Lenglet

  • nar. 10.12.1975 (44 let)
    Metz, Moselle, Lorraine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Coup de foudre à Saint-Pétersbourg (TV film)
2016 Elle
2014 La Liste de mes envies
2012 Co je větší, to je hezčí
2011 Ni Vu, Ni Connu (TV film)
Od povinností k lásce (TV film)
2009 Závrať
2008 Home Sweet Home
2000 Là-bas... mon pays

TV seriály

2020 Policajtka Barbie (TV seriál)
Comme on fait son lit on se couche (S08E10)
Qui sème l'injustice moissonne le malheur (S08E09)
Il n’y a pas de grenouille qui ne trouve son crapaud - Partie 2 (S08E08)
další epizody (10)
2019 Le Grand Bazar (TV seriál)
Un bébé pour Noël (E06)
Les Ombres Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Les grands esprits se rencontrent (S07E10)
Bon sang ne saurait mentir (S07E09)
Jeu de main, jeu de vilain (S07E08)
další epizody (10)
2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
L'union fait la force - 2ème partie (S06E10)
L'union fait la force - 1ère partie (S06E09)
A la guerre comme à la guerre (S06E08)
další epizody (10)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
Ce que femme veut - partie 1 (S05E09)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
další epizody (10)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Oko za oko a svět bude slepý (S04E10)
V nouzi poznáš přítele (S04E09)
Na každém šprochu, pravdy trochu (S04E08)
další epizody (10)
2015 Policajtka Barbie (TV seriál)
Nesuď podle vzhledu (S03E10)
Každý je obrazem své bolesti (S03E09)
La colère est aveugle (S03E08)
další epizody (10)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
Mlčeti zlato (S02E09)
La rose est amie de l'épine (S02E08)
další epizody (10)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
další epizody (8)
2012 Vive la colo ! (TV seriál)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le Dernier coup de Jarnac (S01E02)
2010 Nováčci (TV seriál)
À double tranchant (S05E08)
24 heures presque chrono (S05E07)
Chambre avec vue (S05E06)
další epizody (16)
2009 Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2001 Caméra café (TV seriál)
Central nuit (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
La vengeance est un plat qui se mange froid (S06E02)
Il faut souffrir pour être beau (S06E01)
2012 En Famille (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky