foto

Martin Dědoch

  • nar. 1989
    Nový Jičín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hledání ztraceného světla (amatérský film)
2014 Výtah (studentský film)
1000 (studentský film)
2013 Go (studentský film)
Quickload (studentský film)
2012 Shit happens (studentský film)
2011 Jež (studentský film)
2010 Škodovkou (studentský film)

TV seriály

2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace