foto

Jan Foll

  • nar. 7.3.1951 (68 let)
    Pardubice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí
2014 Hany
2002 Rok ďábla
1996 Kamenný most
1991 Kouř
1986 Pavučina

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2012 Neobyčejné životy (TV seriál)
Zlata Adamovská (S04E16)
1996 Mňága - Happy End

Host

TV pořady

2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
2008 Retro (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace