foto

Pasquale Catalano

  • nar. 1966
    Naples, Campania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Il Cinema non si ferma (TV film)
La volta buona
Sedm hodin, abyste se zamilovali
2019 Bohyně štěstěna
2018 Contromano
Cosa fai a Capodanno?
Sono tornato
2017 Napoli velata
2016 Cronaca di una passione
Era d'estate
Non c'è più religione
2015 Alaska
Hořící láska
Suburra
2014 Zapněte si bezpečnostní pásy
2013 Amiche da morire
2012 Nádherná přítomnost
Pazarlari Hiç Sevmem
2011 Annalisa
Baciato dalla fortuna
Kryptonit!
2010 Barneyho ženy
L'amore buio
Neřízené střely
2009 Christine Cristina
Dvojitý čas
Meno male che ci sei
2008 Sicilská rebelka
2007 Slečna F
2005 La guerra di Mario
2004 Následky lásky
2003 Ronzio delle mosche, Il
2001 Přebytečný člověk
1998 L'amore non ha confini
1997 I Vesuviani

TV seriály

2020 Il Commissario Ricciardi (TV seriál)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2019 That Click
Vertical Conquests
2011 Giovanna Cau - Diversamente Giovane