foto

Derek Magyar

  • nar. USA

Biografie

Derek je americký herec, producent a režisér maďarského původu. V roce 2003 dokončil California Institute of Arts a objevil se v několika filmech a seriálech. V Americe je především známý jako režisér a producent filmu FLYING LESSONS a díky filmu BOY CULTURE, kde si zahrál hlavní roli. Chodí s herečkou a zpěvačkou Taryn Manning.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Threshold
2013 Phantom
2012 Nikdo nepřežije
2008 On Killing
Vlak do pekel
2006 Boy Culture

TV seriály

2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na kolejích čeká vrah (S14E22)
2013 Boy Culture TV (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlavní podezřelý (S10E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ve vlastním zájmu (S13E22)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Family Affair (S07E16)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2009 Médium (TV seriál)
How to Make a Killing in Big Business: Part 3 (S05E15)
The Devil Inside, Part One (S05E11)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
Bound (S04E17)
další epizody (4)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
2003 JAG (TV seriál)
Rána do týla (S09E09)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2007 Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Vánek osudu
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace