foto

Eva Ventrubová

  • nar. 24.4.1980 (39 let)
    Brno, Československo

Biografie

Eva Ventrubová se narodila v Brně 24.4.1980. Vždy měla kladný vztah k umění, po střední škole byla přijata na brněnskou JAMu konkrétně na činoherní obor. Studium ukončila úspěšně v roce 2002.

Svou první zkušenost s herectvím získala v brněnském divadelním studiu Marta, kde si zahrála několik rolí (např. Tři sestry). Od roku 2006 působí v Městském divadle Brno, kde má za sebou mnoho úspěšných rolí (Zahrada divů, Máj, Jindřich VIII.), svoji první filmovou zkušenost získala v roce 2006 v seriálu TO NEVYMYSLÍŠ!. Na svoji větší filmovou roli tahle mladá nadějná herečka zatím pořád čeká.

Ondřej "topr harley" Marek

Herecká filmografie

Filmy

2018 Babylon (studentský film)
2016 Ptačí ostrov
2015 Mrtvé duše (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (S01E08)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky