foto

John Feldmann

  • nar. 29.6.1967 (52 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bold Native

TV seriály

2012 Average Joe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Free For All
2010 Skin Trade
2009 One Nine Nine Four
2006 Pod maskou

Hudební videoklipy

2007 Goldfinger - Free Kevin Kjonaas (hudební videoklip)
2002 Goldfinger - Open Your Eyes (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2005 Undercover TV (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2007 Goldfinger - Free Kevin Kjonaas (hudební videoklip)
2002 Goldfinger - Open Your Eyes (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2011 Panic! At The Disco - Ready To Go (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace