foto

Branko Lustig

  • nar. 10.6.1932
    Osijek, Chorvatsko, Jugoslávie
  • zem. 14.11.2019 (87 let)
    Zagreb, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 Gladiátor
1997 Peacemaker
1993 Schindlerův seznam
1992 Narušitelé (TV film)
1991 Obojek
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Peacemaker
1993 Schindlerův seznam
1975 Seljacka buna 1573
1963 Mit Karl May im Orient (TV film)
1962 Kozara

TV seriály

1979 Anno domini 1573 (TV seriál)
1977 Nikola Tesla (TV seriál)

Dokumentární

2006 Unholy War: Mounting the Siege

Host

TV pořady

1994 The 66th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky