foto

Jason Gann

  • nar. Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Rats and Cats
2002 Wilfred

TV seriály

2013 Wilfred (TV seriál)
Stagnation (S03E11)
Sincerity (S03E04)
2012 Wilfred (TV seriál)
Upřímnost (S02E10)
Vyhýbání (S02E07)
2011 Wilfred (TV seriál)
Hrdost (S01E07)
Přijetí (S01E04)
2010 Wilfred (TV seriál)
Bite Club (S02E08)
Dog Star (S02E07)
The Dog Father (S02E06)
další epizody (8)
2007 Wilfred (TV seriál)
This Dog's Life (S01E08)
Barking Behind Bars (S01E07)
Dog Eat Dog (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Rats and Cats
2005 Illustrated Family Doctor, The
2004 Thunderstruck
2003 Ain't Got No Jazz
Vyrovnat si účty
2002 Wilfred
2000 City Loop

TV seriály

2014 Wilfred (TV seriál)
Happiness (S04E10)
Resistance (S04E09)
Courage (S04E08)
další epizody (10)
2013 Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Heroism (S03E12)
Stagnation (S03E11)
další epizody (13)
2012 Wilfred (TV seriál)
Tajemství (S02E13)
Zášť (S02E12)
Otázky (S02E11)
další epizody (13)
2011 Wilfred (TV seriál)
Sebeuvědomění (S01E13)
Oběť (S01E12)
Pochyby (S01E11)
další epizody (13)
2010 Wilfred (TV seriál)
Bite Club (S02E08)
Dog Star (S02E07)
The Dog Father (S02E06)
další epizody (8)
2007 Wilfred (TV seriál)
This Dog's Life (S01E08)
Barking Behind Bars (S01E07)
Dog Eat Dog (S01E06)
další epizody (8)
2006 The Wedge (TV seriál)
2003 Buried (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Wilfred (TV seriál)
2010 Wilfred (TV seriál)
Bite Club (S02E08)
Dog Star (S02E07)
The Dog Father (S02E06)
další epizody (8)
2007 Wilfred (TV seriál)
This Dog's Life (S01E08)
Barking Behind Bars (S01E07)
Dog Eat Dog (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2008 Comedy Gold (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky