foto

Dan Garcia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Everything That Glitters
2016 Lucky Girl
2013 Act Like You Love Me
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)

TV seriály

2018 Bronx SIU (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Everything That Glitters

TV seriály

2018 Bronx SIU (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace