foto

Randy Brooks

  • nar. 30.1.1950 (69 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sorority Sister Slaughter
2006 House of Grace
VooDoo Curse: The Giddeh
2005 Don't Touch If You Ain't Prayed
2002 Vykoupení
2000 Projekt Mercury (TV film)
1997 Zázračný háj (TV film)
1992 Gauneři
1991 Bezbranná
1990 Daughter of the Streets (TV film)
Černý sníh
1988 Barvy
Nightingales (TV film)
Předurčena k vraždě (TV film)
1987 Úkladná vražda
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
Hardesty House (TV film)
1985 Dark Horse (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)
The Renegades (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
Senior Trip (TV film)
Underground Aces
1980 Scared Straight! Another Story (TV film)
1976 Monkey Hu$tle, The
1970 Rozlícené posluchárny

TV seriály

2005 Západní křídlo (TV seriál)
La Palabra (S06E18)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Warfare of Genghis Khan (S05E13)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Han (S05E04)
Twenty Five (S04E23)
Angel Maintenance (S04E19)
další epizody (4)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part II (S04E02)
Posse Comitatus (S03E21)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The Women of Qumar (S03E08)
War Crimes (S03E05)
On the Day Before (S03E04)
další epizody (7)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Jednou zatřást a dost (S01E14)
Západní křídlo (TV seriál)
The Portland Trip (S02E07)
In This White House (S02E04)
In the Shadow of Two Gunmen: Part II (S02E02)
další epizody (4)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Where There's Smoke (S01E11)
Rodinné právo (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Brothers and Sisters (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace