foto

Sara Hjort Ditlevsen

  • nar. 23.5.1988 (29 let)
    Birkerød, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Al Medina
Mizející kouzelník Dirk Ohm
2013 Borgman
Cloud Chamber
2 piger 1 kage
2012 Bewilderbeast
Nerada ruším
2010 Kvinden der drømte om en mand
2009 Láska a zběsilost

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2012 Rita (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace