foto

Sara Hjort Ditlevsen

  • nar. 23.5.1988 (32 let)
    Birkerød, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breeder
2019 Vidíš měsíc, Danieli
2018 Comic Sans
2015 Al Medina
Mizející kouzelník Dirk Ohm
2013 2 piger 1 kage
Borgman
Cloud Chamber
2012 Bewilderbeast
Nerada ruším
2010 Kvinden der drømte om en mand
2009 Láska a zběsilost

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
2019 Perfekte Steder (TV seriál)
Ind til benet (S03E06)
Jeg er lige her (S03E05)
Pausen (S03E04)
další epizody (6)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (8)
Perfekte Steder (TV seriál)
Kommer du? (S02E06)
Jeppe eller hvad fuck de hedder (S02E05)
Varmt (S02E04)
další epizody (6)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Perfekte Steder (TV seriál)
Hvad venter du på? (S01E08)
Jeg har gjort noget dumt (S01E07)
Du skal ikke tvivle på os! (S01E06)
další epizody (8)
Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Nutid/datid (S04E01)
2015 Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
Kandidaten (S03E01)
2013 Rita (TV seriál)
Den voksne (S02E01)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)
2009 Kristian (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)